L’equip de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat Jaume I va organitzar el passat mes de març i abril un concurs dirigit a l’estudiantat de Grau o Màster de les 5 universitats públiques valencianes. L’objectiu era fomentar la conscienciació i l’acció social en l’àmbit climàtic d’una forma creativa, educativa i estimulant per a l’estudiantat, aprofitant el potencial explicatiu, col·laboratiu i visual dels videojocs.

 

La resolució dels guanyadors ja s’ha fet pública. El primer premi, amb una dotació de 500€ és per a Nashville. El segon premi pertany a Iridescent i rebrà 300 €. Finalment, el tercer petany al videojoc Elisa y el cambio climático. El quart i cinqué lloc són per a Plastic O’Clock i Lotus respectivament, que compten amb un reconeixement especial pel seu bon treball. 

 

Tots els projectes presentats, de gran originalitat, ens han dut des de mons futuristes on la humanitat quasi està extingida fins a les situacions més quotidianes, en les que totes i tots podríem identificar-nos. 

 

Moltes gràcies per la participació i per conscienciar d’una forma tan creativa i amena!