El 24 de novembre de 2023, la Universitat Jaume I va celebrar la II Jornada de Càtedres i Aules per commemorar el desè aniversari del Programa de Càtedres i Aules de la UJI, adscrit al Vicerectorat d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica. L’equip de la Càtedra de Nova Transició Verda en la Universitat Jaume I també va participar en la jornada.

 

Durant l’esdeveniment, es va rendir homenatge a les entitats públiques i privades que participen en aquest programa. La rectora, Eva Alcón, va destacar la consolidació del programa com a espai de cooperació estratègica en formació, investigació, innovació i divulgació científica.

 

El vicerector David Cabedo va ressaltar el creixement del programa des del seu inici en 2013, ara amb 32 càtedres i 11 aules. Va agrair la contribució de les entitats que han aportat prop de 1,4 milions d’euros i va destacar els beneficis per a la universitat i les entitats col·laboradores. La jornada va incloure la ponència de Miguel Ángel Buñuel, president de la Comissió Mixta de la Càtedra BSH Electrodomèstics, qui va presentar el cas d’èxit en la relació universitat-empresa de la Càtedra.

Més informació en la pàgina web de la Universitat Jaume I.