L’estudiantat que haja tractat algun aspecte del turisme sostenible al seu Treball Final de Grau o de Màster està d’enhorabona! L’equipo de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat de València ha convocat uns premis per posar en valor aquells treballs de temàtica de turisme sostenible, transició verda, descarbonització en el turisme, economia circular, finançament verd en turisme i qualsevol altre tema relacionat. Es tracta de la primera edició de Transició verda en turisme. Cap a un turisme més sostenible.

 

Tan sols hi ha dos requisits per a participar: l’estudiantat ha de ser part de les universitats públiques valencianes, i ha d’haver obtingut el títol de Grau o Màster aquest any 2021. Si tot això es compleix, totes i tots aquells que es presenten tenen l’oportunitat de guanyar 200 € si acaben en tercer lloc, 300 € en el segon, i 500 € en el primer. Res a perdre, molt que guanyar!

 

Els treballs es podran presentar quan es publiquen les bases al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i fins al 20 d’octubre de 2021 al registre general de la Universitat de València (edifici Rectorat, av. de Blasco Ibáñez, 13, 46010-València) o en qualsevol dels registres auxiliars. Cal adjuntar una còpia digital del TFG en format PDF i una còpia del certificat de la nota obtinguda en el seu defensa (excepte per a estudiants de la Universitat de València).

 

La resolució dels guanyadors i guanyadores es faria pública en un acte organitzat per aquesta Càtedra durant el mes de desembre.

 

T’animes o coneixes a alguna persona que podria estar interessada? Comparteix aquest article!