La Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a través de la Universitat Politècnica de València organitza un curs en línia Eines de Design i System Thinking per a la transició ecològica. L’objectiu del curs és que els estudiants universitaris aprenguen a utilitzar eines de Design i System Thinking per a la integració de la transició ecològica en la seua activitat formativa i investigadora, entenent els conceptes de transició ecològica i transició justa. Per al desenvolupament del curs s’emprarà la metodologia participativa d’aprenentatge basada en projectes.

El curs està dirigit a estudiants de màster o doctorat que tinguen interés a ampliar els seus coneixements sobre metodologies de Design Thinking per a la innovació en l’àmbit de la transició ecològica.

Aquesta activitat formativa de 16 hores de duració, distribuïdes en 6 sessions, s’impartirà a través d’una plataforma en línia en directe els dies 22, 23, 29, 30 de juny i 6 i 7 de juliol en
horari de vesprada. La matrícula és gratuïta i ja està obert el període per a registrar-se ací.

L’objectiu principal de la Càtedra és desenvolupar activitats d’investigació, docència i difusió sobre estratègies i polítiques públiques en matèria de transició ecològica justa i lluita contra el canvi climàtic. Impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, la Càtedra compta amb participació de les 5 universitats públiques valencianes.