L’equip de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat Politècnica de València organitza el proper mes de juny la segona Edició del curs Eines de Design i System Thinking per a la transició ecològica. El curs està dirigit a estudiants de màster o doctorat que tinguen interés a ampliar els seus coneixements sobre metodologies de Design Thinking per a la innovació en l’àmbit de la transició ecològica.

L’objectiu del curs és que els estudiants universitaris aprenguen a utilitzar eines de Design i System Thinking per a la integració de la transició ecològica en la seua activitat formativa i investigadora, entenent els conceptes de transició ecològica i transició justa. Per al desenvolupament del curs s’emprarà la metodologia participativa d’aprenentatge basada en projectes. Al curs s’utilitzarà la plataforma virtual creada pel projecte europeu Virtual Hackatons.

El curs s’impartirà de manera semipresencial, combinant sessions presencials amb l’accés a continguts digitals en horari flexible. Les sessions presencials tindran lloc els dies 14 i 16 de juny per la vesprada, i el 17 de juny pel matí i la vesprada.

La matrícula és gratuïta i ja està obert el període d’inscripció ací.

L’objectiu principal de la Càtedra de Nova Transició Verda és desenvolupar activitats d’investigació, docència i difusió sobre estratègies i polítiques públiques en matèria de transició ecològica justa i lluita contra el canvi climàtic. Impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, la Càtedra compta amb participació de les cinc universitats públiques valencianes.