Aurora Pedro, directora de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat de València, participarà en el programa forTUR del VI Fórum de Turisme amb la moderació d’una taula redona. Concretament, es tracta de Transició Verda en Turisme: els reptes de la descarbonització, que tindrà lloc el dilluns 27 de setembre de les 12:30h a 14:00h i es podrà seguir en línia en el següent enllaç,

 

En la taula redona participaran Jaume Mata, de Visit Valencia, el Cap Àrea de Sostenibilitat Turística, Juan Luis Pozo de Global Omnium i Director Àrea de Sostenibilitat Corporativa – CISO i finalment Arturo Crosby, Director de Forum Natura.

 

Aquest Fòrum se celebra amb motiu del Dia Mundial del Turisme, fixat per les Nacions Unides el 27 de setembre. L’objectiu és consolidar a la Universitat de València la seua Facultat d’Economia i estudis de grau, postgrau i doctorat en Turisme com referents acadèmics en el sector. També es busca familiaritzar als estudiants amb les empreses i institucions més rellevants del sector turístic, i fer que descobrisquen les àrees més recents de reflexió i investigació.

 

Pots veure el programa sencer ací.