La Càtedra de Nova Transició Verda participarà en la jornada Experiències Supramunicipals de Gestió de Residus Sòlids Urbans, que se celebrarà aquest pròxim dijous 25 a Alzira (València), en la Casa de la Cultura, organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta. 

 

Serà Aurora Pedro, directora de la Càtedra a la Universitat de València, l’integrant de la Càtedra que participarà amb la seua ponència La sostenibilitat com a procés de transformació. Accions i responsabilitats. L’objectiu d’aquestes jornades és justament tractar de millorar la sostenibilitat dels municipis des d’una perspectiva supramunicipal, compartint experiències viscudes en aquest àmbit per a millorar tots junts la gestió de residus sòlids urbans.

 

A banda de la ponència d’Aurora Pedro, també es celebraran taules redones, que tractaran temes com els nous escenaris en la gestió de residus, l’educació la comunicació ambiental i les noves tecnologies en sistemes de recollida RSU, l’agricultura sostenible o l’eficiència el la gestió dels residus sòlids, entre altres.

 

Si eres tècnic o representant de les administracions públiques i t’interessa assistir, pots subscriure’t gratuïtament ací. L’aforament és limitat!