L’equip de la Càtedra de Nova Transició Verda en la Universitat de València co-organitza les jornades La política climàtica en la UE, descarbonització i economia circular: oportunitats per al sector turístic el pròxim dia 6 d’octubre. Es realitzarà en el Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València i comptarà amb un total de 5 conferències, des de les 9.30 h a les 13.30 h. 

En l’organització també participa la Facultat d’Economia i el Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, així com Política Econòmica i Economia Pública (*PEEP).

La directora de la Càtedra en la Universitat de València, Aurora Pedro, actuarà de moderadora. La primera conferència, La política climàtica en la UE, serà a càrrec d’Emilio Padilla Rosa, de la Universitat de Barcelona. Després d’un descans, a les 11.30 h es reprendran les jornades amb la conferència Política mediambiental i turisme sostenible d’Antonio Sánchez Andrés, de la Universitat de València. 

Continuarem amb Política mediambiental de la UE i economia circular: oportunitats per el sector turístic, d’Arturo Crosby, director de Fòrum Natura. Després, escoltarem Economia Circular. Espai urbà i turisme, de José Mª Marugan Garcimartín de la Universitat de València. Finalment, acabarem amb Situació de l’Economia Circular en Turisme, d’Inés Carreres Soliva, de la Universitat de València. 

Si t’interessa com Europa afronta els reptes mediambientals per a ser més sostenible i com transforma la seua economia en una més verda i circular, t’esperem.