El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, va signar ahir dilluns 14 de març la renovació del conveni de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda. En ella participen les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’impulsar la transició ecològica i l’hàbitat sostenible. 

 

Illueca ha posat en valor la labor de la Càtedra per a estudiar el disseny de noves polítiques públiques que respecten al mateix temps els límits del planeta i la vida digna de les persones. A més, ha ressaltat que les accions per a fer front al canvi climàtic no poden esperar més, per la qual cosa els responsables polítics han de passar “de les paraules als fets”.

 

En l’acte van participar els rectors i rectores d’aquestes universitats: la Universitat de València (UV), Mavi Mestre; la Universitat Politècnica de València (UPV), José Esteban Capilla; la Universitat d’Alacant (UA), Amparo Navarro; la Universitat Jaume I (UJI), Eva Alcón; i la Universitat Miguel Hernández, Juan José Ruiz. 

Més informació en aquesta nota de premsa de la Generalitat Valenciana.