Les comissions mixtes de seguiment de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda han estat hui constituïdes a les cinc universitats públiques valencianes. Impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, la Càtedra va néixer amb l’objectiu principal desenvolupar activitats de recerca, docents i de difusió sobre estratègies i polítiques públiques en matèria de transició ecològica justa i lluita contra el canvi climàtic, en el marc del concepte d’hàbitat sostenible.

A les reunions han participat entre altres persones Adoración Guamán, directora general de Coordinació Institucional de la Generalitat Valenciana; Javier Lorente, subdirector general del Gabinet Tècnic de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i els directors coordinadors de les càtedres a cadascuna de les universitats.

Durant les reunions s’han analitzat les possibles accions de la Càtedra que es posaran en marxa durant el pròxim any 2021.