El passat 30 de novembre es va celebrar una reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra de Nova Transició Verda entre la Generalitat Valenciana i la Universitat de València. En ella, es va donar el vistiplau a les activitats realitzades per l’equip de la Càtedra a la UV al 2023: es va donar l’aprovació definitiva del Pla d’Activitats per al 2023, i la Comissió també va avaluar i aprovar la justificació i la despesa presentada per la Universitat en el marc de la Càtedra.

 

A més, es va procedir a l’aprovació de la liquidació de les despeses corresponents a la subvenció concedida per a la Càtedra de Nova Transició Verda a la UV per a l’any 2023.

 

La reunió va concloure amb un espai per a precs i preguntes, on els participants van poder expressar les seues inquietuds i suggeriments per al desenvolupament futur de la Càtedra.

 

Constituïda el 14 de juliol de 2020, la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda és fruit de l’impuls de la Vicepresidència Segona de la Generalitat Valenciana i de la Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, juntament amb les 5 universitats públiques valencianes: València, Politècnica de València, Alacant, Jaume I i Miguel Hernández de Elche.