La Càtedra de Nova Transició Verda és un dels patrocinadors del XVIII Congrés de l’Associació Espanyola per a l’Economia Energètica: Adaptació a la crisi energètica, oportunitats per a la indústria, pobresa, i desenvolupament regional. Aquest esdeveniment, el més important a nivell nacional en Economia de l’Energia, tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de maig en la Universitat Jaume I (Castelló de la Plana).

 

L’objectiu del congrés és generar conversa entorn de la crisi energètica. Mitjançant el debat, l’anàlisi i la reflexió es pretén posar sobre la taula les causes, conseqüències i iniciatives per a millorar la situació. Fins i tot generar oportunitats per a la indústria, per a la millora de la pobresa i per al desenvolupament regional. 

 

El període d’admissió de propostes per a participar en el Congrés ja està obert amb data límit el 13 de març (inclusivament). L’acceptació o el rebuig de les intervencions es notificaran a partir del 9 d’abril i les inscripcions s’emplenaran per complet el 10 de maig. 

Coneixes aquesta àrea de coneixement i t’interessa participar? Més informació en la pàgina web de l’Associació per a l’Economia Energètica.