La directora de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat Jaume I, Eva Camacho, participarà al mes de setembre en un curs en col·laboració amb l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i de l’Institut de les Nacions Unides per a la Formació Professional i la Investigació (UNITAR).

 

Ho farà en el marc de la conferència d’UNITAR i Schiller Global Climate and SDG Synergy Conference, l’objectiu del qual és analitzar a fons la definició de sostenibilitat i com integrar aquest concepte en diferents àmbits. També vol demostrar la importància de complir amb l’Agenda 2030 i es vol analitzar diferents actors que participen de forma activa en la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

 

En concret, Eva Camacho presentarà la sessió d’Universitats i ODS, Actors que contribueixen a la Implementació dels ODS. En primer lloc, parlarà de com les universitats són un actor clau per a complir aquests objectius, i en segon lloc, posarà l’exemple de la mateixa Universitat Jaume I. 

 

La Càtedra de Nova Transició Verda està impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, i en ella participen les 5 universitats públiques valencianes.