La Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda va celebrar el passat 20 i 21 de juliol la I Trobada Científica Nova Transició Verda, organitzada per l’equip de la Càtedra a la Universitat Miguel Hernández a Elx, Alacant.

 

L’objectiu d’aquest encontre fou la coordinació de la Càtedra en el seu conjunt i la revisió de l’estat de les activitats i els plans d’actuació.

 

Van assistir els directors de les 5 Càtedres Interuniversitàries de la Nova Transició Verda. Són Agustín Pérez, de la Universitat Miguel Hernández, Eva Camacho, de la Universitat Jaume I, Aurora Pedro, de la Universitat de València, Dionisio Ortiz, de la Universitat Politècnica de València i José Francisco Chofre en la Universitat d’Alacant. També van assistir altres membres de la Càtedra per part de la UMH.

 

A banda, també es va comptar amb la presència d’Adoración Guamán, directora general de Coordinació Institucional de la Generalitat Valenciana i Amparo Latonda, cap del Servei de Coordinació Institucional i Anàlisi de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica.