La Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda ha organitzat el curs Turisme, pandèmies i canvi climàtic. Conflictes i reptes , que tindrà lloc el pròxim 16 de juliol a la Universitat d’Estiu a Gandia. Juntament amb la directora de la Càtedra a la Universitat de València, al curs participaran destacats experts com el director executiu de l’UNWTO Academy de l’Organització Mundial de l’Turisme, el cap d’Àrea de Sostenibilitat Turística de la Fundació Visit València, el president d’ICOMOS i director de l’Laboratori de Patrimoni i Turisme Cultural de la Universitat de Barcelona, la directora de Coordinació Institucional i el director general de Rehabilitació de la Vicepresidència Segona de la Generalitat Valenciana. Vegeu el programa complet.

L’objectiu del curs és revisar els reptes i conflictes que ha generat el canvi climàtic i la pandèmia en el turisme. A pesar que aquesta última ha sigut la protagonista indiscutible els últims mesos, no podem oblidar totes les dimensions a les quals afecta l’activitat turística, tant a nivell sociocultural, mediambiental com a polític o de governança. 

Alguns dels temes a tractar seran els conflictes en els espais urbans per la intensificació del turisme, la despoblació, la sobre-explotació dels recursos o el paper de la dona en el turisme. 

Pots inscriure’t ací gratuïtament!