El Fons Valencià per la Solidaritat ha organitzat la jornada Construint el futur que volem. Recursos educatius per al desenvolupament sostenible (programa), que tindrà lloc a Castelló dimecres 3 de novembre de vesprada en el marc del projecte In/Sostenible. En la sessió participarà la directora de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat de València, Aurora Pedro, amb la ponència Universitats sostenibles i la importància de l’Agenda 2030 en l’àmbit educatiu, a partir de les 17.15 h.

La jornada s’encetarà a les 17 h amb la presentació, a càrrec d’Álvaro Escorihuela, regidor de Sostenibilitat i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Vila-real; Patricia Puerta, vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada provincial de l’Àrea d’Acció Social i Mª Carmen Ribera Soriano, regidora de Benestar Social, Dependència, Infància i Cooperació de l’Ajuntament de Castelló. A continuació, i després de la intervenció de Pedro, hi haurà una taula rodona d’experiències amb el títol Sostenibilitat: una aposta necessària i transversal en l’àmbit educatiu, amb Susana Sorlí, tècnica de Sostenibilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Almassora; Virginia Gavaldà, del CEIP Lope de Vega de Nules; Mónica Chanzá, coordinadora de Sostenibilitat de l’IES Serra d’Irta d’Alcalà de Xivert i José Maria Sanchís, assessor del CEFIRE (CTEM). A les 19.15 h, una visita interactiva de l’exposició IN/SOSTENIBLE. Un camí cap a la sostenibilitat donarà pas a la cloenda (19.45 h), que inclourà un vi d’honor amb productes de proximitat.

Per a inscriure’s, només cal enviar un correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org facilitant el nom i cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon de contacte, institució i càrrec.