La directora de la Càtedra Interuniversitària de Nova Transició Verda a la Universitat de València, Aurora Pedro, ha donat la seua visió de com el turisme es veurà afectat per l’actual situació de la pandèmia. Ho ha fet en el periòdic InfoLibre que analitzava en el seu article com l’empitjorament de casos amenaçava l’aparent tornada a la normalitat del turisme.

 

Pedro ha sigut molt clara respecte a la seua postura, i afirma que la pandèmia és comparable al canvi climàtic, és a dir, haurem d’aprendre a conviure amb ella i replantejar-nos la nostra forma de viure. “Aquesta pandèmia no s’erradicarà fàcilment. Toca acceptar-ho per a ser realistes. Aquest estiu hi havia un enorme optimisme, però la veritat és que, fins que no estiga tothom vacunat, i em referisc a tot el planeta, la situació no estarà controlada”. A més, també denuncia la tendència insostenible de “creixement desbocat” en tots els aspectes. 

 

A banda del seu testimoni, trobem d’altres molt interessants, com és la de José Luis Yzuel, president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya, qui afirma com les reserves estan decreixent desprès d’una gran fase de recuperació.  

 

Pots llegir l’article sencer ací