Des de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València us recordem que s’ha convocat la segona edició dels premis als millors treballs de fi de grau i màster sobre transició verda en Turisme, Cap a un turisme més sostenible.

 

Es tracta d’una gran oportunitat en la qual els i les participants, a més de demostrar els seus coneixements sobre turisme sostenible, podran obtindre fins a 500 € amb el primer premi, 300 € amb el segon i 200 € amb el tercer.

 

Per la temàtica del concurs, els treballs de fi de grau i de màster han d’estar relacionats amb el turisme sostenible, la transició verda, la descarbonització en turisme, l’economia circular o el finançament verd en turisme, entre d’altres. A més, els i les candidates han d’haver obtingut el seu títol durant el 2021 i el 2022.

 

Les bases ja estan publicades al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Pots consultar ací les de Grau i les de Màster.

 

La Càtedra de Nova Transició Verda està impulsada per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. En ella col·laboren les 5 universitats públiques valencianes.